Solo ora: ottieni una borsa tote con la tua marsupio

En perfekt matchning

Bästsäljare

Babysitter Bliss

Bästsäljaren som gör vardagen med små barn både enklare och roligare!

Gift with purchase

Bärbar skötbädd, blöjor, nappar…bebisar behöver mycket packning! Köp en BabyBjörn Bärsele och få en tygväska på köpet — rymlig nog för alla dina väsentligheter. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Färgen på tygväskan beror på tillgängligheten.

Få en tygväska på köpet när du handlar en BabyBjörn Bärsele. Gåvan läggs till automatiskt i kassan. Ingen kampanjkod krävs. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Shoppa nu

Serving the world’s most demanding customers

Vi är så glada över att presentera det senaste tillskottet i vår bärselefamilj! Bärsele Harmony är en mjuk och följsam bärsele i skön och sval mesh, som formar sig efter ditt barn. Vadderat ryggstöd, justerbart huvudstöd och breda axelband är några av de ergonomiska detaljer som gör Bärsele Harmony till ett måste för föräldrar som vill bära säkert, superbekvämt och nära.

Shoppa Bärsele Harmony
Bärsele Harmony i luftig 3D mesh med 4 bärpositioner även ryggbärande

En plats för lek

Funderar du på hur du ska underhålla din bebis? Ta hjälp av våra babysittrar – de är en perfekt plats för lek! Dessutom stimulerar de utvecklingen av balans och motorik på ett lekfullt sätt.

Din bebis & lek
En plats för lek - Babysitter Bliss i luftig mesh - BABYBJÖRN

Bundles of our most popular products

We’ve created bundles featuring our most popular products to make your everyday life a little easier. Choose a basic bundle with two must-have products, or one of our larger bundles with accessories and extras that make daily life with a baby or toddler fun and cosy.

Discover our product bundles

Från läggdags till lekdags

Du behöver inte resa för att upptäcka fördelarna med Resesäng Light – den är enkel att fälla upp i en enda rörelse, gjord i luftig mesh och en skön madrass ingår. Så bädda för söta drömmar, var ni än är!

Köp resesäng Light
Resesäng Light - BABYBJÖRN

Fira med oss!

I år fyller vi 60 år! Eftersom det på många sätt är ett speciellt år kan vi tyvärr inte bjuda in till en stor fest. Men vi vill ändå fira med dig – så häng med oss när vi hyllar omtanke, närhet och kärlek.

Till festen
Babybjörn 60 år

Potträning – tips & vanliga frågor

Har det blivit dags att sluta med blöja? Men hur kommer man egentligen igång med potträningen? Vi ger dig råden du behöver för att hjälpa ditt barn att bli blöjfritt!

Läs mer
Potträning tips och råd

Vinn en Barnservis i 4 delar

Skriv en recension av din produkt från BABYBJÖRN och få chansen att vinna produkter ur vårt kökssortiment.

Skriv en produktrecension

Hitta rätt bärsele

Är du osäker på vilken bärsele du ska välja? Alla våra bärselar är ergonomiska och skapade för att främja närhet, men de är designade för att passa olika behov och livsstilar. Upptäck vår bärseleguide för att hitta rätt bärsele för just dig och ditt barn!

Till bärseleguiden
Hitta rätt bärsele guide

Vardagsögonblick med BABYBJÖRN

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.