Babybjörn

Potträningskit

En pottstol, en barnpall och en toalettsits – allt du behöver från potträningen till att ditt barn kan gå själv på toaletten.

BPA free
PVC free
Nollställ
Produkt Färg Gråblå/Vit
980 kr

I lager

Fri frakt från 400 kr

Leverans 2-4 arbetsdagar

5.0
Potträningskit Grågrön/vit

Mycket nöjd med både pottan och pallen! Pallen är väldigt stabil och sonen kan lätt flytta den själv. Pottan är lätt rengjord och smidig för barnet att använda.

Madeleine
5.0
Perfekt!

Superfin! Färgen stämmer helt på bilden och verkligheten.

Caroline
5.0
Tummen upp ;)

Jag är otroligt nöjd med Babybjörns pottträningskit. Potten är super snygg och enkel att tömma. Pallen är enkel för min sonen att ta farm och den är säker då den inte glider på golvet.

Minna

Beskrivning

Varför ska jag välja startkit för potträning?
I detta startkit har vi samlat smarta produkter som kan göra potträningen enklare och smidigare!  Här finns allt som ditt barn behöver från det att hen kissar på pottan för allra första gången, till dess att hen kan gå på toaletten själv. Slitstarka och praktiska produkter som kan användas över lång tid (och sedan ärvas av andra barn).

Vad innehåller startkit för potträning?
Pottstol är en bekväm potta med mjuka former, där din bebis sitter säkert tack vare det höga ryggstödet och de sköna armstöden. Pottstolen har en innerpotta som är enkel att ta ur och rengöra.

Barnpall är en stabil och stadig pall som gör att ditt barn enkelt når upp till handfatet eller toalettsitsen själv. Tack vare den halksäkra gummimattan på ovansidan står ditt barn stadigt. Tänk på att alltid vara med när ditt barn börjar använda pallen.

Toalettsits är en stadig och ergonomisk sits som ditt barn enkelt kan lägga på toaletten själv, när hen är stor nog att använda den istället för potta. Toalettsitsen kan användas när ditt barn har fyllt 2 år och har ett praktiskt handtag så att den kan hängas upp när den inte används.

När kan jag börja använda startkitet?
De flesta barn är redo att sluta med blöja någon gång mellan 18 – 24 månader. Om ni påbörjar potträningen när du som förälder har mer tid, till exempel under semestern, kan det underlätta övergången från blöja till potta.

Är produkterna säkra?
Säkerhet är vår högsta prioritet – därför uppfyller alla badrumsprodukter från BABYBJÖRN gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen.

När kan man börja potträna?
När ditt barn är redo är såklart individuellt, men många barn brukar intressera sig för pottan runt 18-24 mån. Få svar på dina frågor om potträning här.

Material & tvättråd

Material

Pottstolen är tillverkad av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Barnpallen är tillverkad av återvinningsbar polypropen (PP).

Toalettsitsen är tillverkad av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE)

Skötsel

Tack vare den smidiga innerpottan är pottstolen superenkel att rengöra. Lyft bara ur innerpottan, töm den och torka av eller skölj med vatten. Barnpallen och toalettsitsen kan du skölja av med vatten eller rengöra med en fuktig trasa.

Recensioner

Vardagsögonblick med Potträningskit

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.