Babybjörn

Pottstol

En bekväm pottstol med mjuka kanter gör potträningen lite enklare.

BPA free
PVC free
Nollställ
Produkt Färg Blekgul/Vit
370 kr

I lager

Fri frakt från 400 kr

Leverans 2-4 arbetsdagar

5.0
Bästa köp

Dottern och jag gillar verkligen stolpottan.

Gaby, Stockholm
5.0
Som en egen liten toalett

Den höga ryggen ger stöd så barnet sitter bättre. Bäst gillar jag den smarta lösa pottskålen som gör tömning och rengöring extra lätt!

Tilda, Härnösand
5.0
Mer som en riktig toalett!

Det var sonen själv som valde! Potträningen gick riktigt smidigt och länge föredrog han pottstolen framför toaletten. Smidig att tömma samt snygg design!

tessan83, Göteborg

Beskrivning

Varför ska jag välja en pottstol?
Ibland blir stunderna på pottan långa – då är det skönt för ditt barn att ha en bekväm potta med mjuka former, högt ryggstöd och sköna armstöd. Undersidans list gör att pottstolen står stadigt på golvet, och pottstolens höjd gör det enkelt för ditt barn att sätta sig ner och ställa sig upp själv.

Är pottstolen enkel att rengöra?
Ja, pottstolen har en smidig innerpotta som du enkelt lyfter ur, tömmer och rengör med vatten eller en fuktig trasa. Pottstolen har också ett praktiskt stänkskydd. Har du ärvt en pottstol kan du uppdatera den med en extra innerpotta, så blir hela pottstolen som ny.

När kan mitt barn börja använda pottstolen?
När ditt barn är redo för att börja potträna är individuellt, men ofta går det bra att sluta med blöja någon gång mellan 18 – 24 månader. Vill du ha fler tips och råd kring potträning hittar du 9 tips från experten här!

Är pottstolen säker för mitt barn?
Säkerhet är vår högsta prioritet – därför uppfyller alla badrumsprodukter från BABYBJÖRN gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen.

Är pottstolen tillverkad i Sverige?
Ja, våra pottstolar är designade och tillverkade i Sverige av slitstarka material med lång livslängd. På så sätt kan en pottstol ärvas och användas av många barn.

När kan man börja potträna?
När ditt barn är redo är såklart individuellt, men många barn brukar intressera sig för pottan runt 18-24 mån. Få svar på dina frågor om potträning här.

Material & tvättråd

Material

Pottstolen är tillverkad av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Skötsel

Tack vare den smidiga innerpottan är pottstolen superenkel att rengöra. Lyft bara ur innerpottan, töm den och torka av eller skölj med vatten.

Vikt och mått

Vikt: 900 gram

Mått: 36 x 35 x 31.5 cm

Recensioner

Vardagsögonblick med Pottstol

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.