Babybjörn

Smart Potta

En liten och praktisk potta som är superenkel att rengöra.

BPA free
PVC free
Nollställ
Produkt Färg Blekrosa/Vit
290 kr

I lager

Fri frakt från 400 kr

Leverans 2-4 arbetsdagar

5.0
bästa badrumsprylen

Den är stadig, snygg och lätt att tömma.

Aigee, Alingsås
5.0
mkt bra

Den är smidig, lätt och snygg. Vår tös är väldigt nöjd med sin potta.

milllllano, Stockholm
5.0
Tvååringen kan tömma själv!

Denna potta är en fantastisk produkt som jag inte vill vara utan! Den är så lätt att tömma att vår 2-åring gör det själv.

Hanaxelsson, vaggeryd

Beskrivning

Varför ska jag välja en Smart Potta?
För att Smart Potta är liten och smidig, enkel att rengöra och lätt att ta med. Perfekt att ha nära till hands om det blir bråttom – både hemma och på resan. Pottan är skön för ditt barn att sitta på, och står stadigt på golvet.

Är pottan enkel att rengöra?
Ja – pottan är designad med en smidig innerpotta. Den lyfter du enkelt ur för att tömma och rengöra med vatten eller en fuktig trasa. Pottan har också ett praktiskt stänkskydd. Har du ärvt en potta kan du uppdatera den med en extra innerpotta, så blir hela pottan som ny!

När kan mitt barn börja använda pottan?
När ditt barn är redo för att börja potträna är individuellt, men ofta går det bra att sluta med blöja någon gång mellan 18 – 24 månader. Vill du ha fler tips och råd kring potträning hittar du 9 tips från experten här!

Är pottan säker?
Säkerhet är vår högsta prioritet – därför uppfyller alla badrumsprodukter från BABYBJÖRN gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen.

Är pottan tillverkad i Sverige?
Ja, våra pottor är designade och tillverkade i Sverige av slitstarka material med lång livslängd. På så sätt kan en pottstol ärvas och användas av många barn.

När kan man börja potträna?
När ditt barn är redo är såklart individuellt, men många barn brukar intressera sig för pottan runt 18-24 mån. Få svar på dina frågor om potträning här.

Material & tvättråd

Material

Smart Potta är tillverkad av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Skötsel

Tack vare den smidiga innerpottan är pottan superenkel att rengöra. Lyft bara ur innerpottan, töm den och torka av eller skölj med vatten.

Vikt och mått

Vikt: 540 gram

Mått: 25,5 x 33 x 16,5 cm

Recensioner

Vardagsögonblick med Smart Potta

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.