Babybjörn

Bärsele Harmony

Produkt Material 3D-mesh

En superskön bärsele i mjuk, lyxig mesh – ergonomiskt utformad för dig och ditt barn.

Newborn
Facing in
Facing out
Back
Nollställ
Produkt Färg Ljusrosa
Produkt Material 3D-mesh
3D-mesh
2 300 kr

I lager

Fri frakt från 400 kr

Leverans 2-4 arbetsdagar

5.0
Fantastiskt skön

Jag köpte denna bärsele och använder den dagligen. Den gör livet lättare och både jag och bebis mår bättre.

Malin
5.0
Jättenöjd!

Luftig bärsele som funkar även de varmaste sommardagarna. Enkel att ställa in och sätta sitt barn tillrätta utan support från annan. Skönt med ryggplattan bak och de vadderade axelbanden!

Erika
5.0
Jättenöjd!

Superskön! Enkel att ta på själv och ändra inställningar om man är två som använder den.

Felicia

Beskrivning

  • 0–3 år
  • 3,2–15 kg
  • Från 53 cm

The I-want-it-all-carrier

Baby Carrier Harmony is a comfortable and versatile baby carrier, crafted with care in every detail. The baby carrier has a wide seat area and adjustable head support, and it is made of cool mesh with soft jersey details.

Positions

4 carry modes – Newborn, facing in, facing out, back

Vad utmärker Bärsele Harmony?
Bärsele Harmony är det perfekta valet om du vill ha en mjuk, följsam och ergonomisk bärsele med lyxig känsla. Avlastande midjebälte, vadderade axelband och ett vadderat ryggstöd gör Bärsele Harmony otroligt bekväm. Det supermjuka meshtyget formar sig kring din bebis och gör att ni känner närheten till varandra hela tiden. Bärsele Harmony är enkel att använda, och lätt och smidig att förvara i vagnen, eller packa i skötväskan.

Kan jag använda Bärsele Harmony från det att mitt barn är nyfött?
Ja, Bärsele Harmony går att använda från början (3,2 kg), och upp till ungefär 3 år (15 kg).

Är Bärsele Harmony ergonomisk för mitt barn?
Ja, Bärsele Harmony är ergonomiskt utformad för hela ditt barns kropp. Hen sitter med benen brett isär och rumpan i en djup position. I takt med att ditt barn växer kan du enkelt justera längden, benställningen och sittytan för optimal komfort.

Varför har Bärsele Harmony ett flexibelt huvudstöd?
Innan ditt barn kan hålla huvudet upprätt själv är det viktigt med ett bra stöd som hjälper till att hålla huvudet i en upprätt position. Bärsele Harmony har ett huvudstöd med tre olika lägen, som du enkelt justerar med hjälp av tryckknapparna. Använd det läge som ger bra stöd till huvud och nacke och som ger dig bra uppsikt över ditt barn.

Är Bärsele Harmony ergonomisk för mig som bär?
Ja, vi har skapat Bärsele Harmony för att det ska vara så bekvämt som möjligt för dig att bära! När du bär ditt lilla, nyfödda barn, låter du det avlastande midjebältet sitta i midjehöjd. När barnet blir större flyttar du ned bältet på höften, för att få en bättre fördelning av barnets vikt. De vadderade axelbanden avlastar dina axlar och din rygg så att du kan bära bekvämt även längre stunder. Dessutom har bärselen ett vadderat ryggstöd, vilket också ger skön avlastning för din rygg.

Varför har Bärsele Harmony två höjdinställningar?
Dels för att ge optimal komfort till din växande bebis, dels för att du ska kunna bära så bekvämt som möjligt! Det finns en höjdinställning för nyfödda och ett för större barn. När du bär ditt större barn flyttar du ned bältet på höften, så att ditt barn hamnar i rätt höjd och du får bättre avlastning.

Varför ska jag välja en bärsele i mesh?
För att vår unika 3D-mesh är ett funktionellt material som både är mjukt, följsamt och stadigt. Det formar sig mjukt kring ditt barns kropp, och ger rätt stöd till rygg, nacke och höfter. Bärsele Harmony är dessutom vår svalaste bärsele: eftersom meshtyget släpper igenom mycket luft är den sval och skön att bära i även i varmare temperaturer.

På vilka sätt kan jag bära mitt barn i Bärsele Harmony?
På fyra sätt: nyfödd, inåtvänt, framåtvänt och på ryggen. När din bebis är nyfödd behöver hen mycket närhet. Att bära inåtvänt stärker anknytningen mellan er, samtidigt som värmen från dina andetag och ljudet av dina hjärtslag får din bebis att känna sig trygg. Vid ungefär 5 månaders ålder, när nackmusklerna blivit starka och ditt barn kan hålla huvudet upprätt själv, kan du börja bära framåtvänt. När barnet blir större kan det vara skönt att bära barnet på din rygg. När du bär på ryggen har du inte samma uppsikt över ditt barn, därför är det viktigt att vänta med ryggbärande tills hen har fyllt ett år.

Är Bärsele Harmony enkel att använda och justera?
Ja, vi vet att du som förälder har fullt upp, därför är det viktigt för oss att våra produkter är enkla att använda. Alla inställningar går snabbt och lätt att justera efter dig som bär, och i takt med att ditt barn växer.

Är Bärsele Harmony höftvänlig för mitt barn?
International Hip Dysplasia Institute har utvärderat Bärsele Harmony och erkänner den som ”höftvänlig” när den används enligt anvisningarna. Det betyder att bärselen ger rätt stöd för ditt barns höfter.

Varför ska jag välja en bärsele från BABYBJÖRN?
För att vi tänker på dig och din lilla bebis när vi utvecklar våra bärselar. Det innebär att de är säkra, bekväma och enkla att använda och justera. Dessutom tål de maskintvätt, kan användas under lång tid och är stilrent designade i material som är extra snälla mot ditt barns hud.

Här kan du läsa mer om oss och vårt arbete.

Visste du att våra bärselar är utvecklade i samarbete med experter?
När du köper en bärsele från BABYBJÖRN kan du känna dig trygg med att du gör ett säkert val. BABYBJÖRN samarbetar med både medicinska experter och barnläkare, och utgår alltid från den senaste forskningen. Under hela arbetet – från idé till färdig produkt – ligger fokus på säkerhet och god ergonomi för både dig och ditt barn.

Testat och säkert

Bärsele Harmony uppfyller europeisk eller amerikansk säkerhetsstandard, beroende på säljmarknad: EN 13209-2:2015 eller ASTM F2236.

Tillbehör

Haklapp till Bärsele Harmony
Överdrag till Bärsele

Bruksanvisning

Bärsele Harmony (pdf)
  • Reddot design winner 2021 Bärsele Harmony

Material & tvättråd

Bärsele Harmony i 3D-mesh och 3D-jersey

3D-mesh i 100 % polyester är ett super mjukt, stadigt och följsamt tyg som formar sig kring ditt barn. Eftersom det är ett tekniskt avancerat tyg som ventilerar väl, blir det svalt och skönt när du bär. Dessutom torkar det snabbt efter tvätt. 3D-meshens lyxiga, höga kvalitet gör att bärselen behåller sin fina form även efter flera tvättar.
3D-jersey i 80 % polyester, 16 % bomull och 4 % elastan är ett supermjukt, stretchigt och lent tyg som består av tre lager, vilket skapar bra luftgenomströmning.

Unika tyger utvecklade för BABYBJÖRN

Eftersom tyger är en så viktig del av våra textilprodukter utvecklar vi merparten av våra tyger själva. Det gör vi för att kunna säkerställa en hög och jämn kvalitet, och för att tygerna ska ha unika egenskaper.

OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter

Alla tyger som kommer i kontakt med ditt barns hud uppfyller kraven för OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det innebär att de är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. Det betyder också att du inte behöver tvätta bärselen innan du börjar använda den.

Tvättråd

Bärsele Harmony går att tvätta i maskin, 40 °C. Bärselen bör tvättas separat och ska inte torktumlas. Tänk gärna på att använda milda, miljöcertifierade tvättmedel utan blekmedel, och att använda rätt dosering. Undvik att använda sköljmedel då det kan försämra tygets kvalitet och funktion.

Instruktionsfilmer

Vill du veta mer om hur du ska använda Bärsele Harmony? Här hittar du videor som till exempel visar olika bärsätt och hur du justerar bärselens inställningar.

1) Så bär du en nyfödd bebis i Bärsele Harmony
2) Så bär du ditt barn inåtvänt i Bärsele Harmony
3) Så bär du ditt barn utåtvänt i Bärsele Harmony
4) Så bär du ditt barn på ryggen i Bärsele Harmony
5) Så knäpper och justerar du midjebältet på Bärsele Harmony
6) Så justerar du blixtlåset för benställning på Bärsele Harmony
7) Så justerar du huvudstödet på Bärsele Harmony
8) Så justerar du ryggstödet på Bärsele Harmony

Manual

Manualen för Bärsele Harmony hittar du här.

Vill du läsa mer om att bära barn och få svar på vanliga frågor kring bärande? Det hittar du i vår bärseleguide.

Recensioner

Vardagsögonblick med Bärsele Harmony

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.