Babybjörn

Bärsele Mini

Produkt Material Bomull

Skapad för att passa nyfödda i följsam design som är enkel att justera efter den som bär.

Newborn
Facing in
Facing out
Nollställ
Produkt Färg Beige/Leo
Produkt Material Bomull
3D-mesh
3D-jersey
Bomull
930 kr

I lager

Presentförpackning tillgänglig i kassan

Fri frakt från 400 kr

Leverans 2-4 arbetsdagar

5.0
Smidig och trygg bärsele

...otroligt mjuk både för oss och för vår lilla bebis och den formade sig superfint efter hennes rygg.

"Frances mamma", Malmö
5.0
En mjuk och bekväm bärsele

Kroppskontakten och den närhet som selen möjliggör lugnar barnet. Vi har använt selen redan sedan första veckan våran son föddes…

Johanna81, Malmö
5.0
Ett av de bästa köpen!

...testat många olika då detta är tredje barnet men denna är absolut lättast att använda och sätta på sig än någon bärsele jag testat innan.

Emelie, Frändefors

Beskrivning

 • 0 - 1 år
 • Min 3,2 kg - max 11 kg
 • Från 53 cm

Vad utmärker Bärsele Mini?
Bärsele Mini är en liten, mjuk och lättanvänd bärsele, utformad för små bebisars behov av mycket närhet.

Är Bärsele Mini enkel att använda?
Ja, Bärsele Mini är enkel att ta av och på, och passar att bära i under kortare stunder. Den smarta designen gör att du enkelt kan öppna upp hela framstycket och lägga ner din bebis om hen har somnat i bärselen.

När kan jag börja använda Bärsele Mini?

Bärsele Mini kan du använda från start – eftersom den är mjuk och tar lite plats är den toppen att packa i förlossningsväskan!

I vilka material finns Bärsele Mini?

Bärsele Mini finns i tre supermjuka material; 3D-jersey, 3D-mesh och satinvävd bomull, framtagna för att bidra till närhet mellan dig och din bebis.

Ger Bärsele Mini mitt barn bra stöd?

Ja, de mjuka tygerna formar sig kring bebisens rygg, ben och höfter och ger ett bra stöd. Genom tyget kan man som förälder känna barnets position och ryggens naturliga kurva. Bärsele Mini har också ett stadigt och justerbart huvudstöd.

Kan jag bära mitt barn både inåtvänt och framåtvänt i Bärsele Mini?

Ja, det går bra! Tänk på att för barn mellan 3,2 och 4,5 kg ska benslejfarna användas för att minska benöppningarna. När du vill bära ditt barn framåtvänt bör hen vara minst 5 månader och väga max 11 kg. Vill ha möjlighet att bära ditt barn på ryggen? Då är Bärsele One eller Bärsele One Air rätt för dig!

När blir mitt barn för stort för Bärsele Mini?
Bärsele Mini passar tills det att ditt barn är 1 år, eller tills det att hen väger 11 kg och är max 75 cm lång. Om du letar efter en bärsele som går att använda längre, och som passar dig som har en aktiv livsstil, kan vi tipsa dig om Bärsele Move.

Hitta rätt bärsele för just dig!

Varför ska jag välja en bärsele från BABYBJÖRN?
För att vi tänker på dig och din lilla bebis när vi utvecklar våra bärselar! Det innebär att de är säkra, bekväma och enkla att använda och justera. Dessutom tål de maskintvätt, kan användas under lång tid och är stilrent designade i material som är extra snälla mot ditt barns hud.

Här kan du läsa mer om oss och vårt arbete.

Visste du att våra bärselar är utvecklade i samarbete med experter?
Vi vill att du ska känna dig trygg när du bär ditt barn i en bärsele från BABYBJÖRN. Därför är alla våra bärselar utvecklade i samarbete med medicinska specialister. Våra bärselar är enkla att använda och håller ditt barn i en upprätt position som ger fria andningsvägar, fri rörlighet för ben och armar samt ett bra stöd för nacke och huvud.

Testat och säkert

Bärsele Mini uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard för bärselar, EN 13209-2:2015 och ASTM F2236.

Tillbehör

Överdrag till Bärsele
Haklapp till Bärsele Mini, 2-pack

Behöver du inspiration till babyshowern?
Läs våra tips om hur du ordnar en lyckad babyshower oavsett om den sker digitalt eller i ett mindre sällskap.

Bruksanvisning

Bärsele Mini (pdf)

Material & tvättråd

Bärsele Mini finns i tre mjuka material:

3D-mesh i 100% polyester är ett supermjukt, följsamt tyg som torkar snabbt efter tvätt. Det är ett tekniskt avancerat tyg som andas, så att det blir svalt och skönt när du bär. 3D-meshens taktila egenskaper skapar närhet till ditt barn och tack vare tygets höga kvalitet behåller bärselen sin fina form även efter flera tvättar.

3D-jersey är vårt allra mjukaste och lenaste material. Det är ett stretchigt tyg som formar sig kring din bebis. 3D-jerseyn består av tre lager, där mellanlagret utgörs av en tunn, enfibrig tråd. De olika lagren gör att bärselen blir stabil, samtidigt som materialet andas och inte blir för varmt. 3D-jerseyn består av 80% polyester, 16 % bomull och 4 % elastan. Axelremmarna består av 100% bomull.

Satinvävd bomull är extra len och skön. En tunn fyllning gör att Bärsele Mini i bomull är en liten, nätt och följsam bärsele i 100% bomull.

Unika tyger utvecklade för BABYBJÖRN

Eftersom våra tyger är en så viktig del av våra textilprodukter utvecklar vi merparten av våra tyger själva. Det gör vi för att kunna säkerställa en hög och jämn kvalitet, och för att tygerna ska ha unika egenskaper.

OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter

Alla tyger som kommer i kontakt med ditt barns hud uppfyller kraven för OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det innebär att de är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. Det betyder också att du inte behöver tvätta bärselen innan du börjar använda den.

Tvättråd

Oavsett vilket material du väljer går Bärsele Mini att tvätta i maskin, 40 °C. Bärselen bör tvättas separat och ska inte torktumlas. Tvätta gärna med milda, miljöcertifierade tvättmedel och var noga med att använda rätt dosering. Använd inte sköljmedel om du har en bärsele i 3D-mesh, eftersom det försämrar tygets kvalitet.

Instruktionsfilmer

Vill du veta mer om hur du ska använda Bärsele Mini? Här hittar du instruktionsfilmer som bland annat visar olika bärsätt, hur du justerar inställningar och hur du lyfter ut din sovande bebis ur bärselen.

 1. Så bär du en nyfödd baby inåtvänd i Bärsele Mini
 2. Så bär du ditt barn inåtvänt i Bärsele Mini
 3. Så bär du ditt barn utåtvänt i Bärsele Mini
 4. Så fäster du haklappen till Bärsele Mini
 5. Så fäster du överdraget på Bärsele Mini
 6. Så justerar du storleken på Bärsele Mini
 7. Så lyfter du ur ditt sovande barn ur Bärsele Mini
 8. Se videon om vårt fantastiska jersey-tyg

Manual

Manualen för Bärsele Mini hittar du här

– Läs mer om att bära barn och få svar på vanliga frågor i vår bärseleguide
– Jämför våra olika modeller i jämförelsetabellen

Recensioner

Vardagsögonblick med Bärsele Mini

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.