Babybjörn

Bärsele One

Produkt Material Bomull

En riktig BABYBJÖRN-klassiker! Med Bärsele One kan du bära inåtvänt, framåtvänt och på ryggen.

Newborn
Facing in
Facing out
Back
Nollställ
Produkt Färg Beige/Leo
Produkt Material Bomull
Bomull
Cotton Mix
1 900 kr

I lager

Presentförpackning tillgänglig i kassan

Fri frakt från 400 kr

Leverans 2-4 arbetsdagar

5.0
Stabil och bra sele

...sitter bra på höften vilket gör att rygg och axlar avlastas. Bebis sitter bra och i grodposition. Väl värd pengarna!!

fridajona, Stockholm
5.0
Prisvärd och mycket användbar

...har använt bärselen ända sin min dotter var nyfödd, hon älskar den, hon blir lugn direkt när hon blivit lite gnällig och vill ha närhet.

Aylas mamma, Malmö
5.0
Otroligt komfortabel och snygg carrier!

...vilken skillnad, nu får vi inte ont i ryggen mera och det känns mer rätt när man använder den. Vi är supernöjda.

Marie, Malmö

Beskrivning

  • 0 - 3 år
  • 3,5 - 15 kg
  • Från 53 cm

Vad utmärker Bärsele One?
Föreställ dig att kunna bära ditt barn nära och länge, på ett sätt som är bekvämt för er båda. Det kan du med Bärsele One, som är en ergonomisk bärsele tillverkad i mjuk bomullsmix. Det rejäla midjebältet och de vadderade axelbanden avlastar rygg och axlar och gör det möjligt att bära ditt barn från att hen är nyfödd upp till tre år.

Vill du främst bära ditt barn den första tiden? Då kan vår Bärsele Mini vara något för dig.

Vad skiljer Bärsele One från Bärsele One Air?
Bärselarna har samma egenskaper men är gjorda i olika material. Bärsele One Air är gjord i en luftig 3D-mesh och Bärsele One är tillverkad i en mjuk bomullsmix. Båda materialen är mjuka och följsamma, men den svala 3D-meshen passar bättre om du lätt blir varm eller bor i ett varmare klimat.

Till Bärsele One Air

Behöver du extra stöd för ryggen och vill samtidigt vara sval? Kolla in Bärsele Move.

Varför ska jag välja en bärsele i bomullsmix?
Vår bomullsmix är extra mjuk och följsam vilket gör att du både kan se och känna att ditt barn bärs i en naturlig ställning.

Ger bärselen rätt stöd för mitt barn?
Ja, Bärsele One har ett inbyggt stöd för nyfödd och ett justerbart huvudstöd som är enkelt att anpassa efter ditt barn. Dessutom klassas den av International Hip Dysplasia Institute som ”höftvänlig”, givet att den används enligt instruktionerna. Det betyder att den ger rätt stöd för ditt barns höfter och på så sätt främjar höftledernas mognadsprocess, vilket är särskilt viktigt under barnets första månader.

Vill du kunna variera ditt bärande i takt med att ditt barn växer?
Då passar Bärsele One perfekt! Den har två olika höjdlägen som gör att du kan bära ditt barn från att hen är nyfödd upp till tre år. Med några enkla justeringar kan du variera ditt bärande från inåtvänt till framåtvänt på magen samt bära på ryggen.

Varför är det bra att kunna bära på olika sätt?
När din bebis är nyfödd behöver hen mycket närhet. Då är det bästa att bära inåtvänt, det stärker anknytningen mellan er, samtidigt som värmen från dina andetag och ljudet av dina hjärtslag får din bebis att känna sig trygg. Vid ungefär 5 månaders ålder, när nackmusklerna blivit starka, kan du börja bära framåtvänt – det brukar vara roligt för nyfikna barn att få vara med och se vad som händer. Från ett års ålder kan du börja bära på ryggen, vilket ofta känns mer bekvämt när ditt barn blivit tyngre.

Visste du att våra bärselar är utvecklade i samarbete med experter?
Vi vill att du ska känna dig trygg när du bär ditt barn i en bärsele från BABYBJÖRN. Därför är alla våra bärselar utvecklade i samarbete med medicinska specialister. Våra bärselar är enkla att använda och håller ditt barn i en upprätt position som ger fria andningsvägar, fri rörlighet för ben och armar samt ett bra stöd för nacke och huvud.

Hitta rätt bärsele för just dig!

Varför ska jag välja en bärsele från BABYBJÖRN?
För att vi tänker på dig och din lilla bebis när vi utvecklar våra bärselar! Det innebär att de är säkra, bekväma och enkla att använda och justera. Dessutom tål de maskintvätt, kan användas under lång tid och är stilrent designade i material som är extra snälla mot ditt barns hud.

Här kan du läsa mer om oss och vårt arbete.

Testat och säkert

Bärsele One uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard för bärselar, EN 13209-2:2015 och ASTM F223.

Tillbehör

Haklapp till Bärsele One
Överdrag till Bärsele

Material & tvättråd

Bärsele One i mjuk bomullsmix

Vår bomullsmix av 60% bomull och 40% polyester är mjuk och följsam. Bärsele One i Beige/Leo är gjord av 100 % bomull. Bärselens foder består av 100% bomull och stoppningen av polyester och PU-skum.

Unika tyger utvecklade för BABYBJÖRN

Eftersom tyger är en så viktig del av våra textilprodukter utvecklar vi merparten av våra tyger själva. Det gör vi för att kunna säkerställa en hög och jämn kvalitet, och för att tygerna ska ha unika egenskaper.

OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter

Alla material som kommer i kontakt med ditt barns hud uppfyller kraven för OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det betyder att tyget är snällt mot ditt barns hud och ofarligt att smaka på. Du behöver därför inte tvätta bärselen innan du börjar använda den.

Tvättråd

Bärsele One går att tvätta i maskin, 40 °C. Bärselen bör tvättas separat och ska inte torktumlas. Tvätta gärna med milda, miljöcertifierade tvättmedel, undvik helst sköljmedel och var noga med att använda rätt dosering.

Instruktionsfilmer

Recensioner

Vardagsögonblick med Bärsele One

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.