För din trygghet

Medicinska röster

Vi har, sedan starten 1961, arbetat nära en rad olika medicinska experter. Det är viktigt både som en säkerhetsgaranti och för att få viktiga kunskaper och insikter om barns utveckling. Här kan du läsa mer om synen på bärande, vikten av närhet och anknytning från några av de läkare och barnmorskor som vi har samarbetat med genom åren.

Sophie Guillaume, barnmorska
Sophie är en barnmorska med en lång och varierande karriär både inom den privata sektorn och med humanitära insatser. Hon har även undervisat inom mödravård i Paris och sitter med i CNSF (French College of Midwives).

Läs hennes artikel om bärande

Dr Robert Albani

Dr Robert Albani är barnläkare och expert inom mag-tarmsjukdomar (gastroenterolog). Han har två döttrar och bor i Rom tillsammans med sin mops. Vid sidan av arbetet på sin klinik har Robert gett ut flertalet böcker och artiklar.

Läs hans artikel om hur bärande kan hjälpa vid reflux

Marie Louise, barnmorska
Marie Louise, även känd som ”The Modern Midwife”, är en erfaren barnmorska, pedagog och kvalificerad hypnobirthing-lärare med över tio års yrkeserfarenhet. Hon har rest världen över för att lära sig mer om mödravård inom olika kulturer. Nu bor hon i Essex och arbetar på ett av Londons största sjukhus. Hon har en dotter och brinner för att förbättra kvinnors hälsa.

Läs hennes artikel om bärande och anknytning

Dr César Galo García Fontecha
Dr César Galo García Fontecha är specialist inom pediatrisk ortoped-kirurgi. Han har skrivit flertalet vetenskapliga artiklar och vunnit nio forskningspriser.

Läs om hans studie om höftposition och bärande

Dr Mark Brandenburg
Dr Mark Brandenburg är akutläkare och barnsäkerhetsexpert från Oklahoma. Han har skrivit två böcker om föräldraskap och barnsäkerhet, samt publicerat över 25 avhandlingar om akutvård och skadeepidemologi.

Läs hans rekommendationer om säker sömn

Dr Kerstin Uvnäs Moberg
Kerstin Uvnäs Moberg är läkare, professor och populär föreläsare med uppdrag över hela världen. Hon har varit verksam i över 30 år och är pionjär inom forskning om hormonet oxytocin och dess effekter under graviditet och amning.

Läs hennes artikel om hur närhet påverkar dina lycko-hormoner

Dr John D Rich
Dr. John D Rich, Jr. är psykolog, professor i psykologi vid Delaware State University, gift med Erin och pappa till två tonårspojkar. Han är dessutom författare till boken Positive Parenting och skriver om föräldraskap och utbildning.

Patrick Mazeau ev

Giftfria och tuggvänliga material

Bebisar är flitiga upptäckare och vill gärna utforska genom att smaka, bita och tugga på våra produkter. Många av våra produkter kommer i kontakt med barnets hud och därför är det självklart att materialen vi använder är av hög kvalitet och fria från hälsofarliga ämnen, vilket inte alla textiler och plaster på marknaden är.

Alla våra textiler är certifierade enligt Oeko-Tex Standard 100.

För att garantera att våra material är helt fria från hälsofarliga ämnen testas de regelbundet av oberoende testinstitut. Alla våra textiler är certifierade enligt Oeko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter som är en oberoende internationell hälsodeklaration för textiler (certifikatnummer Ö07-091). Certifieringen ger en garanti för att inga hälsofarliga eller allergiframkallande ämnen finns i materialen.