Frontend Developer

Vill du bli en del av ett engagerat och drivet team och arbeta i en internationell miljö med ett av Sveriges starkaste varumärken?

Tjänsten passar dig som vill ta dig an en roll där du får chans att komma med egna idéer och tankar, ta eget ansvar och jobba proaktivt med nya lösningar. Du kommer jobba både med interna utvecklarkollegor och tillsammans med duktiga utvecklare hos vår teknikpartner, som del av ett fokuserat utvecklingsteam. Teknikerna är moderna med fokus på Headless arkitektur.

Är det dig vi söker?

Vi letar efter dig som har några års erfarenhet av utveckling av frontend-utveckling, för att kunna gå in i rollen och vara självständig. Vi tror att du har erfarenhet av utveckling med Javascript och React samt gärna erfarenhet av GraphQL. Vi bedömer det som att du behöver ha jobbat i minst 2 år för att uppnå detta, men om du har skaffat dig kunskapen på kortare tid vill vi gärna träffa dig ändå. Då arbetsplatsen har ett globalt fokus behöver du känna dig bekväm med engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds:

  • En entreprenöriell arbetsplats med korta beslutsvägar, där du kommer att jobba tillsammans med engagerade medarbetare.
  • En företagskultur som kännetecknas av framåtanda, engagemang och omtanke.
  • Möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.

Som person tror vi att:

  • Du gillar att jobba tillsammans i team.
  • Du är positiv, flexibel och vill ha roligt på jobbet.
  • Gillar att möta och ha kontakt med medarbetare från olika länder och kultur.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du kommer att tillhöra vårt Tech & Dev Team, som idag består av 4 personer och rapportera till Technology Development Manager, E-commerce. Arbetsplatsen ligger i Bergshamra, Solna, med vacker utsikt över Brunnsviken.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande – skicka därför din ansökan märkt ”Frontend Developer” så snart som möjligt, dock senast den 15 juni 2021, till jobb@babybjorn.com.

Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Malena Lindblad, HR Manager på tel. 08-544 968 00.

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. I BabyBjörn AB och våra dotterbolag i Nordamerika och Asien är vi cirka 150 anställda. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till cirka 950 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com

Viktig information till dig som skickar in en ansökan till oss på BabyBjörn AB: Din ansökan innebär att BabyBjörn AB kommer att lagra och kan komma att använda dina personuppgifter i rekryteringssyfte i 24 månader från och med insamling. Uppgifterna kommer inte att behandlas i annat syfte än tidigare angivet och inte heller att överföras till tredje part. För mer information om var och hur länge vi behandlar dina personuppgifter samt mer information om dina rättigheter kring radering och dataportabilitet, vänligen kontakta oss på mydata@babybjorn.com.